avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... \"Data ultimei modificari\" intr-un dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

"Data ultimei modificari" intr-un dosar

Va adresez rugămintea să mă lămuriţi şi pe mine în următoarea problemă. Am fost parte într-un dosar care a avut pronunţarea, la instanţa de fond, pe 26 noiembrie. De atunci până astăzi, pe portalul instanţelor, s-a schimbat de trei ori "data ultimei modificări) - deci, de 3 ori în 8 zile calendaristice (4 zile lucrătoare şi 4 libere). Dat fiind faptul că încă nu s-a redactat hotărârea, ce poate însemna această schimbare a "datei ultimei modificări"? Cumva, dacă cineva (nu instanţa, ci vreun avocat al uneia dintre părţi) consultă dosarul, aceasta însemnă ca la acel moment se schimbă data ultimei modificări? Vă mulţumesc mult
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:17, 7 Decembrie 2015
Acea rubrică se modifică atunci când apar modificări pe site sau sunt înregistrate în sistem încheieri, citații și alte documente de genul acesta în legătură cu dosarul dvs. Probabil s-a redactat încheierea de ședință. Dacă se va declara apel/recurs veți fi înștiințată și va apărea și pe site, în josul paginii dosarului.
Ultima modificare: Duminică, 6 Decembrie 2015
Radu9, utilizator
Vă mulţumesc mult. Dar doar o simplă consultare a dosarului duce la modificarea rubricii respective? Încă odataă, vă mulţumesc mult
Consultarea dosarului de catre una din parti sau de reprezentantii partilor nu duce la schimbarea rubricii respective, este vorba doar de modifcarile ce se fac de instanta,cum ar fi:repunere pe rol,pronuntare,amanare pronuntare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motivare hotărâre BasarabOlga BasarabOlga Bună ziua, Vă rog mult să mă ajutaţi cu lămurirea următoarei probleme. Am avut un proces care s-a încheiat în urmă cu câteva luni, dar motivarea ... (vezi toată discuția)
Bună seara! vă rog, nu am cunoștințe de specialitate și ... reliana reliana Bună seara! Vă rog, nu am cunoștințe de specialitate și vă cer sprijinul în a afla explicațiile pentru o anumită problemă. Dosar civil. Prima ... (vezi toată discuția)
Informaţii postate pe site-ul instanţei de judecată elenagabi elenagabi Vă adresez rugămintea să mă lămuriţi şi pe mine în legătură cu următorul aspect, legat de un dosar aflat pe rol la una dintre judecătoriile din ... (vezi toată discuția)