Bună seara!
Vă rog, nu am cunoștințe de specialitate și vă cer sprijinul în a afla explicațiile pentru o anumită problemă.
Dosar civil. Prima instanță: admite cererea.
A doua zi după pronunțarea sentinței, pe portalul instanțelor, este consemnată sențința.
În mod sigur, motivarea nu a fost redactată, până la momentul pronunțării sentinței- volumul mare de lucru a condus la trei amânări până la anunțarea sentinței.
La două săptâmâni, pe portal apare o modificare de dată, iar în ziua următoare, încă o modificare.
Am ”răscolit netul” și am aflat că se poate depune apel, chiar înainte de a fi anunțată motivarea sentinței.
Aici sunt nelămurită- de ce au apărut aceste modificări de date?
A fost depusă o întâmpinare pentru apel/ a apărut motivarea?
Partea care a pierdut procesul ce documente poate să mai depună la dosar?
Ce alte documente mai pot fi depuse?
Daca una dintre părți consultă dosarul, apar modificări de date (știu că sună cel puțin ciudat întrbarea mea...).
Vă mulțumesc.
Numai bine!
Va faceți griji degeaba,dacă prin absurd se făcea apel înainte de motivare apărea pe portal că fiind cale de atac introdusa.Asteptati cuminte cel puțin 2-3 luni să va vina hotărârea,(atat a devenit termenul minim pt redactarea unei hotarari)apoi după ce curge termenul de apel mai verificați pe net si la arhiva daca s-,a formulat sau nu apel.Modificarile respective nu sunt relevante pt dvs pot să însemne si diverse lucrări făcute de grefier chiar nu conteaza..
30 zile apel
mirceani
Am castigat un proces la judecatorie impotriva unei primarii.
Judecatoria a expediat hotaratea instantei cu stampila postei 17 martie.
Stampila de primire a ... (vezi toată discuția)