avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cont bancar vandut fara instiintare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cont bancar vandut fara instiintare

Buna seara!
In urma cu 10 ani sotul meu a avut cont de salarii la o anumita banca. Din 2007 salariile i-au intrat la o alta banca, datorita conventiei incheiate intre institutia la care lucra si cealalta banca. Acum, incercand sa obtinem un credit de nevoi personale, a fost anuntat ca pe numele lui exista un cont cu 0 lei si ca trebuie sa contacteze banca pentru lamuriri. Solicitand lamuriri a aflat ca banca a vandut contul lui (in care se mai aflau bani) Societatii Cogilane Holdings limited. Contatctand Societatea Cogilane Holdings Limited a avut surpriza sa afle ca datoreaza suma de 260 de ron. Nu are nici un document la mana de unde sa reiasa suma aceasta si faptul ca are datorii !
Mentionez ca Biroul de Credit a i-a trimis ca nu figureaza in baza de rau platnici
Este legal ca un cont sa fie vandut fara instiintare?
Este legal ca aceasta Societate sa nu anunte daca ai * datorii*?
Ce putem face in acest caz?
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Card de salarii ce nu a fost inchis timp de 5 ani! lauricafl lauricafl Buna ziua! Am urmatoarea problema. Am avut un card de salarii la banc post. In iunie 2004 firma la care lucram a incheiat conventia cu Banc post si a ... (vezi toată discuția)
Recuperare tva Lipi Lipi Am o speta cu un client care imi datoreaza mai multe milioane de lei noi... Evident ca acum e in insolventa... Evident ca n-are datorii doar la ... (vezi toată discuția)
Problema recuperare debit credit nevoi personale - procedura emijitaru emijitaru Buna seara . Tatal meu a contractat un credit nevoi personale in 2006 pe 4 ani . In 2007 el a decedat si avand o asigurare atasata creditului s-au icneput ... (vezi toată discuția)