buna seara, sunt angajata unei firme de 3 luni si doresc sa demisionez deoarece pana acum mi-am primit salariul doar pe 1 luna, si mereu ma amana cu bani, fiind nevoita sa imi " cersesc " salariul. As avea o rugaminte in a ma ajuta sa formulez o cerere de demisie fara preaviz pt neplata salariului si pe langa aceasta angajatorii nu au platit dupa mine la C.A.S in nici o luna, motiv pt care in luna a 2 m-am inbolnavit si nu am putut sa benefiez de servicii medicale gratuite datorita faptului ca nu aveam platit CAS,iar dupa o disutie mai puternica i-am rugat sa platesca CAS, dar au platit doar pt 1 luna, nu si pt celelate 2 luni, respctiv luna trecuta si luna in curs, motiv pt care doresc sa demisionez pt aceste motive si sa specific in demisie obligarea lor la plata salariului pe celelate 2 luni cat si plata CAS. Va rog sa ma ajutati sa formulez o cerere de demisie, mentionand faptul ca sunt 2 angajatori. va multumesc
si daca fac acesta reclamtie la itm, o pot face doar impotriva lui X, pentru ca Y este de buna credinta si nu stie nici el ce face X, sau acesta reclamatie pt neplata salriilor se rasfrange asupra amandurora?