avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA servicii de reparatii auto pentru o firma italiana
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA servicii de reparatii auto pentru o firma italiana

un SRL cu sediul in Romania, care presteaza ocazional servicii de reparatii auto pentru o firma italiana ,la sediul acesteia,va intocmi factura cu tva sau fara?Ambele sunt inscrise in VIES.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: sidonia1975 , utilizator 21:18, 25 Iunie 2015
la sediul SRL-ului din Romania?
nu,in Italia ,la sediul firmei italiene.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara sau nu? ASUL28 ASUL28 Am urmatoarea situatie si va rog mult sa ma ajutati: Un SRL cu 2 asociati :1 roman si 1 italian, cu sediul in Romania, cumpara elemente cabana de la srl cu ... (vezi toată discuția)
Colaborare cu o societate de informatica din italia AndreaBe AndreaBe Buna ziua, Mi s-a oferit posibilitatea de a colabora cu o societate de informatica din Italia, in sensul ca are nevoie de consultatie, proiectarea de ... (vezi toată discuția)
Factura emisa cu tva in comunitatea europeana loredanaalina loredanaalina Buna ziua, am o intrebare legata de tva, astfel: o firma din Romania platitoare de tva,ofera servicii de consultanta fotovoltaice pentru o firma din Italia, ... (vezi toată discuția)