avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... medic de familie - persoana fara loc de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

medic de familie - persoana fara loc de munca

Buna ziua,

Din data de 8.06.2015, compania la care lucram a decis incetarea activitatii si, implicit, incetarea cntractului meu de munca.
In prezent, sunt o persoana neasigurata CAS.
Am nevoie de o adeverinta de la medicul de familie pentru inscrierea la un curs de calificare. Asistenta medicului de familie mi-a cerut sa-i aduc adeverinta de la locul de munca pentru a vedea ca sunt asigurata. I-am mentionat ca nu mai lucrez momentan.
Intrebarea mea este pot avea medic de familie daca nu sunt angajata/implicit neasigurata?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cursuri calificare profesionala AndinBMA AndinBMA Buna seara, vin cu o rugaminte la dvs. daca ma puteti ajuta sa ma lamuresc intr-o problema. Am 37 de ani,sunt pensionat pe caz de boala - psihiatrie,gradul ... (vezi toată discuția)
Doresc sa ma angajez, dar n-am asigurare pentru a ma inscrie la medic de familie. robert paul robert paul Buna seara.Nu sunt inscris la un medic de familie deoarece nu am lucrat un timp si am inteles ca trebuie sa fii asigurat pentru a te inscrie la doctorul de ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de asigurat pentru un pensionar. e normal? allyna allyna Bunica mea, in varsta de 80 de ani, a fost internata in spital, cu grave probleme de inima.La externare am prezentat cuponul de pensie si i s-a eliberat reteta ... (vezi toată discuția)