avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta de sporuri
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta de sporuri

Buna ziua,
Va rog,adeverinta privind sporurile cu caracter permanent reglementate prin lege sau prin contractul colectiv/individual de munca se elibereaza pe toata perioada cat am fost angajata?
Secretara m-a informat ca imi elibereaza adeverinta pana in anul 2000, motivand ca din anul 2000-2011 are Casa de pensii evidenta.

-Trebuie sa-mi elibereze pe toata perioada cat am fost angajata sau pana in anul 2000?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:22, 25 Iunie 2015
1. Incepand cu 01.04.2001 toti anagajatorii au completat declaratiile lunare nominale (actualmente D112) pe care le-at transmis Caselor de Pensii (acum se transmit la ANAF).

2. In aceste declaratii sunt evidentiate toate veniturile (inclusiv sporurile cu caracter permanent sau nu) pentru care ce datoreaza contributia pentru pensie.

3. Va poate elibera acea adeverinta pe perioada pana la 31.03.2001.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri pentru pensii turtuc turtuc Buna ziua! Am un salariat(profesoara) care se pensioneaza si trebuie sa-i eliberez o adeverinta cu salariu si sporuri de la 01.01.2011 pana in prezent. In ... (vezi toată discuția)
Adeverinte pt. dosarul de pensionare ContSters122901 ContSters122901 Pentru intocmirea dosarului de pensionare, adeverintele cu sporurile si contributia de asigurari sociale se ellibereaza de institutia sau unitatea ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta Faulkner Faulkner Angajat la stat (bugetar) in perioada 2001-2013 ,institutia imi refuza eliberarea adeverintei cu sporurile lunare la salariu la care s-a platit CAS-ul ... (vezi toată discuția)