avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Denunt frauda card din UE; declaratie venituri din ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Denunt frauda card din UE; declaratie venituri din strainatate

Buna ziua,

Am un card Visa emis de o banca din UE care a fost fraudat, adica au fost facute niste tranzactii online. Pe cardul respectiv incasam, insa in Romania nu am declarat acele venituri din strainatate. Pentru investigari si eventual returnarea sumei, trebuie sa fac un denunt. Denuntul il fac in Romania; informatiile acestea ajung la Fisc? La denunt trebuie atasat extrasul de cont?

Unde gasesc mai multe informatii despre declaratia pt venituri din strainate, am inteles ca s-a schimbat ceva si nedepunerea ei(inclusiv retroactiv) e fapta penala.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Caut raspuns de un an: impozitul se plateste doar cand banii ajung in contul bancar? raduma raduma Am o intrebare la care nu am primit inca un raspuns definitiv. Am intrebat mai multi contabili. Sunt PFA, si in 2010 am primit bani pe contul meu Skrill. ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu după fraudă: bcr sau poliția? cum poate fi trasă la răspundere banca? f_ervin f_ervin Salutare tuturor! Sper din suflet să găsesc un răspuns, o îndrumare la speța noastră. În data de 21 decembrie 2023, imediat după alimentarea ... (vezi toată discuția)
Declaratie venit din vanzare actiuni americane andreikaid andreikaid Cand trebuie platit impozitul pe venit provenit din vanzarea de actiuni? (Mentionez ca este vorba de actiuni pe burse americane, iar tranzactiile sunt ... (vezi toată discuția)