avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate inchiriere
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

inchiriere

buna ziua, va rog daca puteti sa-mi raspundeti la o intrebare .., si sa-mi fac de la inceput "mia culpa".., am o garsoniera inchiriata, fara sa fac acte legale , din neglijenta, din lipsa timpului.., etc, acest individ a fost corect pana acum, dar am facut greseala la incepul acestei luni sa-l IMPRUMUT cu o suma de bani.., am de furca cu el, nu-l gasesc, nu-mi raspunde la telefon, azi iubita lui mi-a raspuns si mi-a promis ca-mi da o PARTE din suma..., invatati-ma cum trebuie sa procedez, in ideea ca el doreste sa-si prelungeasca chiria.Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 11:40, 26 Iunie 2015
să mergi să închei un contract cu el, chiar dacă nu îl înregistrezi şi la ANAF, şi eventual să stipulez că are să îţi dea o sumă de bani deja. în cel mai rău caz se va autosesiza ANAF când vei ajunge în instanţă cu el şi te va une să plăteşti retroactiv.
Buna ziua,
Cel mai eficient mod de a solutiona acest aspect ar fi cel amiabil, in sensul de a obtine de la acesta banii fara interventia instantelor de judecata sau chiar de a obtine semnarea unui contract de imprumut care sa ateste debitul pe care il are fata de dvs. Din pacate alta solutie nu exista, actiunea in instanta ar fi sortita esecului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera bani platiti pe un serviciu online ne prestat ? andreiunicat andreiunicat Buna Ziua tuturor , Acum 6 luni aveam nevoie de un programator ca sa imi construiasca o platforma online am gasit un domn din Braila la inceput omul parea ... (vezi toată discuția)
Sechestru bun impobil¬ar qwerty2 qwerty2 Buna ziua, Detin o garsoniera iar cu acesta garsoniera am luat bani cu imprumut de la un prieten, semnand acte la notar ca sunt de acord ca in timp de 1 an ... (vezi toată discuția)
Neintelegeri drept de proprietate mgeorgiana mgeorgiana Buna ziua, Am si eu o speta care nu stiu ce rezolvare ii pot gasi in instanta. Exista o familie cu trei membrii. O mama si doi baieti. Mama are ... (vezi toată discuția)