avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Decizie tribunal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Decizie tribunal

Am avut o societate care are datorii la finante,sunt in proces de insolventa si s-a judecat in urmatorul mod:judecatorul mi-a dat un singur termen de aparare la care avocata mea nu a putut sa ma reprezinte deoarece a avut un alt proces cu martori si a facut cerere de amanare.Judecatorul nu a tinut cont de aceasta cerinta si a pronuntat sentinta in defavoarea mea.Din actele depuse de lichidator nu sunt tras la raspundere.Vom face recurs.In cazul in care la recurs castig va fi pronuntare definitiva sau daca nu castig ce pasi va trebui sa urmez pentru atacarea deciziilor?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:13, 27 Iunie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Da,se refera la raspunderea administratorului
~ Conținut șters la cerere ~
Puteti exercita calea de ataca a apelului prev. de art.466-482 cod.proc.civ. dupa epuizarea acestei cai de atac, partile mai au la dispozitie caile de atac extraordinare:recurs, contesatie in anulare, revizuire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura recurs Ramona19051977 Ramona19051977 Buna seara. Doresc sa fac un apel la o comunicare de hotarare civila.Nu stiu cum sa procedez. (vezi toată discuția)
Apel sentinta noa noa In cazul in care un salariat (reclamant) a atacat in instanta o decizie de desfacere cim iar aceasta prin sentinta a dispus respingerea reintegrarii pe postul ... (vezi toată discuția)
Recuperare cautiune NicolaeIordachescu NicolaeIordachescu Buna ziua ! In urma cu ceva ani adica din 2009 am ajutat pe cineva sa-si cumpere o masina in rate pe numele meu.Persoana respectiva nu a mai achitat ratele ... (vezi toată discuția)