avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot cere si daune pentru dreptul de folosinta in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot cere si daune pentru dreptul de folosinta in aceste conditii?

Pe terenul aflat in indiviziune , trece o conducta care alimenteaza imobilul cu apa potabila . Aceasta conducta este folosita numai de catre coproprietari . Conducta este ingropata in pamint iar coproprietarii au edificat fara acordul meu un camin pentru hidrofor . Pot cere daune pentru lipsa de folosinta a terenului ocupat de aceasta conducta cit si de caminul din beton ?
Cel mai recent răspuns: ContSters359348 , utilizator 16:11, 6 Iulie 2015
ok
Dacă ați putea lămuri puțin situația de fapt, un răspuns concret ar fi mult mai simplu de oferit. Dvs sunteți coproprietar al acelui teren? Vorbiți de un imobil alimentat de acea conductă. Care este situația imobilului? Sunteți coproprietar asupra imobilului de asemenea? În ce fel v-au împiedicat să folosiți conducta, respectiv căminul edificat de dânșii?
coproprietari pe teren si casa eu 2/3 ei 1/3 . practic au inchis instalatia si o pfolsesc numai acestia . au construit un camin de beton pntru hidrofor si nu mi au dat voie sa amplasesez si eu unul . caminul a fost edificat fara acordul meu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalatie de apa ocupata de celalalt coproprietar- cum procedez? ContSters355039 ContSters355039 Acum dupa terminarea partajului , iesirea din indiviziune , a ramas ca si posibilitate de alimentare cu apa acladirii , osingura insytalatie la care nu se ... (vezi toată discuția)
Probleme cu consumul la apa - plata pierdere 600 mc cauzata de o defectiune ownage ownage Bună seara. Mă numesc [editat] și as avea nevoie de un sfat din partea dvs. Am o problema cu consumul la apa. Locuiesc la bloc și apa îmi este contorizata ... (vezi toată discuția)
Bună seara. acum câteva zile țeava principala de apa care ... adimoscaty adimoscaty bună seara. acum câteva zile țeava principala de apa care alimentează coloana a cedat în dreptul apartamentului meu,pe ghena. vecina de sub mine spune ... (vezi toată discuția)