avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna ziua,ad dat fostul sotul a lsotiei in judecata si a castigat custodia celor doi copii care trebuie sa plateasca 300lei,nu a platit si am mers la executorul judecatoresc sa recuperam bani,fostul sot a primi proprire pesalariu si i sau oprit banii,500lei ,itrebarea mea este cand primim si noi banii,va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:42, 29 Iunie 2015
Luati legatura cu executorul.
Am luat legatura cu executorul dar de ce asi trage bani primul,noi cand osa luam?
Cu executorul ati incheiat un contract. Cititi contractul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru un credit facut impreuna cu fostul sot chiareu chiareu Buna ziua. Am o situatie care mi se pare cam complicata. Am luat un credit cu fostul sot prin anul 2008. Acum s-a ajuns la executare silita, proprire pe ... (vezi toată discuția)
Cum vi se pare povestea noastra? DannyM DannyM Ma numesc Daniel Milea,si traiesc in concubinaj cu o fata de 3 ani jumatate,avem un baietel de 2 ani,dar nu despre el vreau sa va povestesc aici.... ... (vezi toată discuția)
Referitor la executorii judecatoresti Marin Sorin Marin Sorin Buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema cu un executor judecatoresc. In luna iulie 2011 instanta in urma unui partaj a decis ca eu sa ... (vezi toată discuția)