avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dovada conducere auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dovada conducere auto

Daca ti se opreste permisul fiind suspectat de parasirea locului accidentului, politistul iti poate elibera o dovada care iti da drept de a conduce sau este obligatoriu sa ti se interzica acest drept pe perioada nedeterminata pana la solutionarea cauzei?

Alte discuții în legătură

Am dreptul la dovada cu drept de circulatie, daca inca nu s-a solutionat cazul, cu toate ca perioada de suspendare a trecut? d1nual d1nual Buna ziua tuturor! Am permisul suspendat pe o perioada de 3 luni pentru \\"Parasirea locului accidentului\\". Asta mi s-a intamplat pe 9.10.2014, dupa care am ... (vezi toată discuția)
Exista vreo sansa sa-mi recuperez permisul? MihaiM. MihaiM. Buna ziua, In luna Martie a acestui an am fost implicat intr-un accident rutier ce a avut ca rezultat o victima usoara. Vina a fost a mea, neacordare de ... (vezi toată discuția)
Caz cercetare auto Ishababa Ishababa Salut, pe data de 10 martie am atins o femeie pe o trecere de pietoni intre blocuri, m-am dat jos la ea am vazut ca s-a ridicat repede nu avea nicio problema, ... (vezi toată discuția)