avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Caz cercetare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Caz cercetare auto

Salut, pe data de 10 martie am atins o femeie pe o trecere de pietoni intre blocuri, m-am dat jos la ea am vazut ca s-a ridicat repede nu avea nicio problema, a refuzat sa mearga la spital, iar ulterior au venit 2 barbati dintr-un bar de langa cu tipand si mi s-a facut frica(18 ani..) si am plecat de la locul accidentului, pe 10 iunie mi-a fost adus la cunostinta de catre cei de la brigada rutiera accidentul pe care l-au declarat cei 2 oameni, atentie, nu femeia, iar ulterior mi-a fost suspendat permisul pana pe 10 august (termenul de 3 luni in care femeia poate sa-mi faca plangere), intrebarea mea e urmatoarea : daca peste 1 luna femeia nu depune plangere eu de ce pot sa fiu acuzat ( fuga de la locului accidentului nu, deoarece trebuie certificat de la inml cu min. 1 zi de ingrijire medicala) , iar de vatamare daca nu depune plangere nu cred ca e vorba. Credeti ca imi pot recupera permisul dupa terminarea cazului de cercetare ( de fapt asteptarii femeii sa depuna plangere )?
Cel mai recent răspuns: Ishababa , utilizator 18:00, 12 Iulie 2020
de mentionat, cazul e la autor necunoscut iar eu sunt martor acum :l
S-a deschis dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de parasirea locului accidentului si vatamare corporala din culpa.
Cat dureaza soluționarea dosarului penal veti avea dreptul de conducere suspendat.
Chiar daca victima nu depune plangere, ramane infractiunea de parasire. Daca victima are acte medicale o sa se solicite de procuror de la INMl, CML.
Angajati-va avocat specializat si stabiliti impreuna cu el strategia apararii.
Daca veti fi trimis in judecata, riscati condamnarea si anularea permisului.
Pana nu capatati calitatea de suspect, va poate audia in calitate de martor.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Iulie 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
din ce mi-au spus cei de la udriste infractiunea de pararise a locului accidentului este reprezentata de 1 zi MINIM de ingrijiri medicale. asa ca, daca nu are persoana respectiva 1 zi de ingrijire medicala ce se intampla pentru ca nu ma pot acuza de parasirea locului accidentului.
Inca ceva, stie cineva cum pot face rost de prelungirea dreptului de conducere pe perioada starii de alerta?
Aveti dovada fara drept de circulatie care nu se prelungește.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Iulie 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

Alte discuții în legătură

Acrosare pieton Ishababa Ishababa Acrosat pieton Salut comunitate, pe data de 10 martie am acrosat un pieton cu oglinda, dupa ce m-am dat jos la pers respectiva (cu care am vb 2 min si a spus ... (vezi toată discuția)
Se poate prelungi o dovada de circulatie eliberată fara drept ... Melu 234 Melu 234 Se poate prelungi o dovada de circulatie eliberată fara drept de circulatie in urma unui accident soldat cu victima si fuga de la locul accidentului (vezi toată discuția)