Salut, pe data de 10 martie am atins o femeie pe o trecere de pietoni intre blocuri, m-am dat jos la ea am vazut ca s-a ridicat repede nu avea nicio problema, a refuzat sa mearga la spital, iar ulterior au venit 2 barbati dintr-un bar de langa cu tipand si mi s-a facut frica(18 ani..) si am plecat de la locul accidentului, pe 10 iunie mi-a fost adus la cunostinta de catre cei de la brigada rutiera accidentul pe care l-au declarat cei 2 oameni, atentie, nu femeia, iar ulterior mi-a fost suspendat permisul pana pe 10 august (termenul de 3 luni in care femeia poate sa-mi faca plangere), intrebarea mea e urmatoarea : daca peste 1 luna femeia nu depune plangere eu de ce pot sa fiu acuzat ( fuga de la locului accidentului nu, deoarece trebuie certificat de la inml cu min. 1 zi de ingrijire medicala) , iar de vatamare daca nu depune plangere nu cred ca e vorba. Credeti ca imi pot recupera permisul dupa terminarea cazului de cercetare ( de fapt asteptarii femeii sa depuna plangere )?
Acrosare pieton
Ishababa
Acrosat pieton
Salut comunitate, pe data de 10 martie am acrosat un pieton cu oglinda, dupa ce m-am dat jos la pers respectiva (cu care am vb 2 min si a spus ... (vezi toată discuția)