avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Caz cercetare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Caz cercetare auto

Salut, pe data de 10 martie am atins o femeie pe o trecere de pietoni intre blocuri, m-am dat jos la ea am vazut ca s-a ridicat repede nu avea nicio problema, a refuzat sa mearga la spital, iar ulterior au venit 2 barbati dintr-un bar de langa cu tipand si mi s-a facut frica(18 ani..) si am plecat de la locul accidentului, pe 10 iunie mi-a fost adus la cunostinta de catre cei de la brigada rutiera accidentul pe care l-au declarat cei 2 oameni, atentie, nu femeia, iar ulterior mi-a fost suspendat permisul pana pe 10 august (termenul de 3 luni in care femeia poate sa-mi faca plangere), intrebarea mea e urmatoarea : daca peste 1 luna femeia nu depune plangere eu de ce pot sa fiu acuzat ( fuga de la locului accidentului nu, deoarece trebuie certificat de la inml cu min. 1 zi de ingrijire medicala) , iar de vatamare daca nu depune plangere nu cred ca e vorba. Credeti ca imi pot recupera permisul dupa terminarea cazului de cercetare ( de fapt asteptarii femeii sa depuna plangere )?
Cel mai recent răspuns: Ishababa , utilizator 18:00, 12 Iulie 2020
cum sa nu ? adica eu nu pot cere de la parchet dovada de circulatie?
V-ati uitat pe dovada dvs ce scrie?
si nu poti sa contesti si sa-ti dea foaia de 30 de zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acrosare pieton Ishababa Ishababa Acrosat pieton Salut comunitate, pe data de 10 martie am acrosat un pieton cu oglinda, dupa ce m-am dat jos la pers respectiva (cu care am vb 2 min si a spus ... (vezi toată discuția)
Se poate prelungi o dovada de circulatie eliberată fara drept ... Melu 234 Melu 234 Se poate prelungi o dovada de circulatie eliberată fara drept de circulatie in urma unui accident soldat cu victima si fuga de la locul accidentului (vezi toată discuția)