avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acrosare pieton
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acrosare pieton

Acrosat pieton
Salut comunitate, pe data de 10 martie am acrosat un pieton cu oglinda, dupa ce m-am dat jos la pers respectiva (cu care am vb 2 min si a spus ca e ok) au venit 2 oameni pe scandal, mi s-a facut frica si am plecat crezand ca e ok, pe 15 iunie(dupa 2 luni de pandemie + ..) am fost chemat la udriste (cei 2 oameni pe scandal au chemat politia ulterior...), am dat declaratie ( si, stiind ca nu sunt camere in imprejurimi(s-a intamplat intre blocuri langa o carciuma de oameni betivi.. am spus ca nu am fost eu acolo si ca cel mai probabil au vazut prost nr de inmatriculare cei 2 oameni ) si mi s-a dat fisa fara drept de conducere pe perioada cercetarilor. Maine, pe 10 august mi-a spus politistul ca este ultima zi in care pers respectiva poate sa depuna plangere impotriva mea si nu cred ca o s-o faca sincer pentru ca era foarte ok. La dosar nu exista decat declaratiile a 2 martori care m-au vazut, persoana acrosata nu a depus nicio plangere si nu are certificat medico legal ( chiar daca si-ar face au trecut 5 luni, deci nu cred ca o zgarietura mai e vizibila ). Am 18 ani si sincer mi-e putin frica sa ma duc singur la udriste pentru ca nu stiu ce sa le spun maine. Ma poate sfatui cineva va rog? Ce mi se poate intampla? O sa pot sa-mi recuperez vreodata permisul? Mentionez ca de pe 15 iulie de cand am permisul suspendat nu am mai condus .
Ultima modificare: Duminică, 9 August 2020
Ishababa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ishababa , utilizator 18:41, 24 August 2020
Din cate inteleg vi s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infracțiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului.
Din descrierea dvs inteleg ca nu v-ati recunoscut faptele si ati incercat sa prezentati o situatie de fapt nereala, lucru ce nu o sa va avantajeze in procesul de individualizare al pedepsei in conditiile in care prezumtia de nevinovatie o sa fie rasturnata de probatoriul administrat.
De unde aveti informatia referitoare la CML?
Ultima modificare: Duminică, 9 August 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Cand am fost sa dau declaratia a venit si matusa mea cu mine si ea a vb cu domnul politist si a aflat ce probe sunt la dosar, mai exact doar 2 declaratii de la cei 2 oameni
inca ceva, daca mi se intocmea dosar penal nu era anuntat? eu am calitatea de martor in proces si domnii au spus sa astept pana maine sa vad daca depunde cineva plangere sau nu.
S-a inceput up in rem, pana sa se efectueze up si impotriva dvs, moment de la care capatati calitatea de suspect, va poate audia in calitate de martor, asta este procedura.
Mai pe intelesul dvs, sunteti martor banuit de savarsirea unei infractiuni.
Ultima modificare: Duminică, 9 August 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
si ce s-ar putea intampla daca merg maine sa vad ce s-a intamplat? cand se termina cazul de cercetare?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

S-a inceput up in rem, pana sa se efectueze up si impotriva dvs, moment de la care capatati calitatea de suspect, va poate audia in calitate de martor, asta este procedura.
Mai pe intelesul dvs, sunteti martor banuit de savarsirea unei infractiuni.

Alte discuții în legătură

Caz cercetare auto Ishababa Ishababa Salut, pe data de 10 martie am atins o femeie pe o trecere de pietoni intre blocuri, m-am dat jos la ea am vazut ca s-a ridicat repede nu avea nicio problema, ... (vezi toată discuția)
Dosar penal accident cu victima unnoname unnoname Buna ziua, Scriu aici deoarece as dori sa fiu un pic indrumat pentru a-mi putea recupera dreptul de a conduce cat mai repede posibil deoarece imi castig ... (vezi toată discuția)
Accident ușor: am trecut cu roata peste laba piciorului unui pieton care acum mi-a cerut bani și vrea să mă dea în judecată. se poate ajunge la anularea permisului? Ion122 Ion122 Îmi puteti oferi niste informati despre ce mi.se poate intampla daca am avut un accident usor cu un pieton car a declarat ca lam calcat cu roata pe laba ... (vezi toată discuția)