avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Sunt intr-o dilema! Va rog raspuns! - coplatitor la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Sunt intr-o dilema! Va rog raspuns! - coplatitor la doua credite Prima casa

am achizitionat apartament prin prima casa(sotia fiind titularul de dosar eu coplatitor).Este posibil sa fiu coplatitor si pentru sora mea la prima casa?ce drepturi si obligatii as avea?Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar Miharares Miharares Buna seara! Am si eu o problema.... Suntem tineri casatoriti si ne dorim o locuinta,bineinteles achizitionata prin banca,altfel nu reusim! Problema este ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa sau a doua casa danieldima66 danieldima66 Buna ziua, am cumparat acum 5 ani un apartament cu sotia prin programul prima casa. Intre timp a aparut divortul si voi face partajul la banca in favoarea ei ... (vezi toată discuția)
Bunurile materiale impartite in urma unui divort ancaelena1 ancaelena1 Buna ziua, as dori sa va prezint urmatoarea problema: sotia si sotul au pe numele lor o garsoniera cumparata cu banii cash si un apartament cu 3 camere ... (vezi toată discuția)