avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren extravilan

buna sant nou am si eu o intrebare :
pentru a refuza oferta vecinului de a cumpara terenul agricol sa il vand la alt cineva ce trebuie sa fac? tinand cont si de afurisita lege 17 data de un dobitoc multumesc
Cel mai recent răspuns: VALENTINA3 , utilizator 12:58, 27 Iunie 2015
Singura modalitate este sa puneti in oferata un pret care extrapoleaza cu mult piata imobiliara, insa nu va avantajeaza la incheierea contractului de vanzare cumparare cu clientul dvs, caci tazele notariale sunt ffoarte mari.Daca in contract metionati un alt pret decat in oferta acesta este lovit de nulitate absoluta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract arenda teren extravilan Kuntay Musa Kuntay Musa Am incheiat un contract de arenda, eu fiind proprietarul. Arendasul a dorit sa cumpere terenul. De la bun inceput arendasul taraganeaza sub diferite motive ... (vezi toată discuția)
Evaluarea terenurilor intravilane; cat ar putea scadea pretul? ContSters95727 ContSters95727 Ma gandesc ca unui teren cu o suprafata rezonabila,intravilan,central sau ultracentral,zona buna,vecinatati(scoli,parcuri,institutii publice,etc),cu ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana si...urmarea anonim anonim In 1992 tata cumpara 1000 mp (o parcela vecina in intravilanul unui sat) printr-o chitanta semnata de el si cei doi soti care vand ,plus un martor. In 2004 ... (vezi toată discuția)