avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recalculare pret apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recalculare pret apartament

Buna ziua,

Eu si sotul meu ne-am hotarat sa luam prin Prima Casa un apartament (TVA 5%0, iar in cand am semnat precontractul s-a stabilit pretul apartamentului la cursul euro de atunci (1 euro = 4.43 lei). Atunci nu stiam sigur daca ne permitem sau nu sa ne luam si parcare, dar recent ne-am hotarat sa cumparam si parcarea. Constructorul a zis ca vom semna un act aditional la precontract ca sa o includem, doar ca pretul apartamentului se va recalcula la cursul euro din data la care vom semna actul aditional. Din cate am inteles vom face actul aditional ca sa putem lua parcarea cu TVA de 5%. Acum, intrebarea mea este, trebuie neaparat sa se recalculeze pretul apartamentului doar pt vrem sa cumparam si parcarea? Suntem putin ingrijorati avand in vedere ca euro a crescut destul in ultima perioada si as dori sa stiu daca putem evita cumva recalcularea valorii apartamentului.

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare apartament vs tva adrianliviu1979 adrianliviu1979 Buna ziua, am urm situatie, si as dori ajutor din partea d-voastra. In toamna lui 2008, am cumparat un apartament nou construit cu suma de 45000 euro. Pe ... (vezi toată discuția)
Mi se cere tva 19 % pe loc de parcare obligatoriu. buna ziua, in 25 martie 2021 am incheiat o promisiune bilaterala ... Franciza Franciza Buna ziua, In 25 Martie 2021 am incheiat o promisiune bilaterala de vanzare cumparare pentru un apartament de 2 camere cu o suprafata utila de ~62 m la ... (vezi toată discuția)
Tva 5% pentru locuinte noi ktulu ktulu Buna ziua, Am facut anul trecut un antecontract pentru achizitionarea unui apartament nou. In antecontract este specificat pretul final in lei cu tot cu tva ... (vezi toată discuția)