avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj voluntar cu uzufruct viager
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj voluntar cu uzufruct viager

Buna ziua!
De curand soacra mea a trecut sotiei mele printr-un act de partaj voluntar nuda proprietate asupra unui apartament, insa si-a pastrat uzufructul viager.
Sotia mea mai are un frate. Vreau sa stiu daca fratele mai poate ataca in vre-un fel acest act de partaj dupa moartea soacrei mele. Pe de alta parte, soacra poate sa transmita acest drept de uzufruct altei persoane?

Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Iunie 2015
ionica86, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna seara anutza_vio anutza_vio am si eu o intrebare!sotul meu a primit certificat de mostenitor in urma decesului tatalui,iar mama sa primind uzufruct viager.vreau sa stiu daca dupa moartea ... (vezi toată discuția)
In caz de divort ce se intampla cu apartamentul in care locuim? ovidiu2009 ovidiu2009 As dori sa aflu ce se intampla cu apartamentul in caz de divort? Mentionez ca apartamentul a fost cumparat de la socrii in baza unui contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Nuda proprietate si uzufructul viager - interpretare contract James_Hetfield James_Hetfield Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati în problema urmatoare cu care s-a confruntat o prietena. La momentul cand s-a prezentat la Politie împreună cu ... (vezi toată discuția)