1-
In conditiile in care parcarea are destinatie clara pentru personae fizic
e.In cazul pacarilor de condominii,nu exista restrictia detinatorului persoaa juridica
Mai mult,autoritatea locala este direct interesata sa concesioneze loc parcare la persoana juridica care are obligatia sa achite obligatii financiare mai mari fata de persoana fizica
2-
ca raspunzator este agentul de strada pentru situatie.
Este raspuns acordat evident sa scape de dvs
Este de la sine inteles ,ca nu intra in responsabilitatea si atributiile agentul de strada sa cunoasca concesionarii locurilor de parcare ,situatia platii locurilor de parcare si daca titularii contractelor de concesiune loc parcare mai au contract pe lumea asta sau au trecut in cea de dincolo unde nu se mai pune problema locului de parcare
3-
doua locuri stiu ca sunt cumparate de persoane pensionare care sunt plecate in provincie si folosesc locurile ocazional rudele cind vin in Bucuresti
Sa clarificam
Dvs initial afirmati
Am solicitat un loc de parcare in sect.5, cf criteriilor lor de atribuire.
,ulterior reveniti cu sustinerea ca locurile
sunt cumparate
Concesionarea locurilor de parcare reprezinta acordarea provizorie a dreptului de utilizare al locului de parcare situat pe domeniul public
De acea concesionarea se face anual,cocesionarul are dreptul sa comunice oficial serviciului din primarie eventualul interes pentru renuntarea la loc si rezilierea contractului pana la 15.01
4-
consider ca sunt doar prosti nu si necinstiti.
Este o concluzie eronata
Este evident ca dvs nu aveti idee despre consumul ,efortul,stresul aferent discutiilor cu publicul
5-
l-am amenintat ca voi suna la 112., dar alceva nu am obtinut .
Nu va hazardati sa apelati serviciul de urgenta 112 pentru astfel de situatii,pentru riscati sa fiti amendata pentru apelare neintemeiata
6-
M-am gindit sa le fac plingere la politie referitor la acel vecin fara masina de atita timp dar mi-e teama sa nu isi fi aranjat lucrurile pe acolo,
Nu este necesar pentru solutionare sa mergeti numai pe actiunea plangerilor la autoritati
veddeti ca "tonul face muzica"
Aveti certitudinea ca daca faceti plangere la politie impotriva acelui vecin,va imbunatititi relatiile cu respectivul?
Mai simplu si fara consecinte,este sa obtineti-daca puteti fara alte reclamatii,de la asociatia de proprietari document din care sa rezulte ca X nu locuieste in imobil
Una dintre conditiile necesare acordarii locurilor de parcare este si domiciull din actul e identitate
7-Daca intentionati solutionarea problemei,incarcati-va cu energie pozitiva,intelegere si cu toleranta si nu mai amenintati angajatii statului in teritoriu in timpul exercitarii obligatiilor de serviciu
Succes !