Buna ziua.
Vreau sa imi deschid un stand cu jucarii ,dar nu stiu ce acte cere Protectia Consumatorului in cazul unui control.
Pe langa eticheta care o are un plus,de exemplu,unde scrie varsta care tr sa o aiba copilulce alte informatii tr sa mai contina jucaria?
Stiu ca la jocuri tr sa aiba traducere in romana,ce altceva ,doar nu au termen de garantie jucariile!
Sper ca m-am facut inteleasa!
Precizez ca am PFA,am codul de comert,spatiu,tr sa cumpar doar jucariile si m-a descurajat o doamna care zice ca poate sa imi bage bete in roate Protectia Consumatorului.
Multumesc.
Vedeti
• H.G. 396/2003 privind securitatea utilizatorilor de jucării (M.O. 264/2003);
• Ordin 393/2003 privind aprobarea Listei cuprinzând standardele române din domeniul securităţii utilizatorilor de jucării care adoptă standardele europene, armonizate (M.O. 49/2004);
• Ordinul 188/2004 preşedintelui A.N.P.C. privind modificarea ordinului preşedintelui A.N.P.C. nr. 517/2001 pentru aprobarea normelor privind criteriile de clasificare a produselor folosite, destinate copiilor mai mici de 36 de luni (M.O. 665/2004);
Legislatie ????
corinuta
Buna, m-ar interesa legislatie in domeniul egalitatii de sanse, intre barbati si femei, drepturile salariale..., drepturile de a se reincadrain munca, pe ... (vezi toată discuția)