avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ce acte cere Protectia Consumatorului in cazul unui ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ce acte cere Protectia Consumatorului in cazul unui control la un magazin de jucarii?

Buna ziua.
Vreau sa imi deschid un stand cu jucarii ,dar nu stiu ce acte cere Protectia Consumatorului in cazul unui control.
Pe langa eticheta care o are un plus,de exemplu,unde scrie varsta care tr sa o aiba copilulce alte informatii tr sa mai contina jucaria?
Stiu ca la jocuri tr sa aiba traducere in romana,ce altceva ,doar nu au termen de garantie jucariile!
Sper ca m-am facut inteleasa!
Precizez ca am PFA,am codul de comert,spatiu,tr sa cumpar doar jucariile si m-a descurajat o doamna care zice ca poate sa imi bage bete in roate Protectia Consumatorului.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:48, 28 Iunie 2015
Vedeti
• H.G. 396/2003 privind securitatea utilizatorilor de jucării (M.O. 264/2003);
• Ordin 393/2003 privind aprobarea Listei cuprinzând standardele române din domeniul securităţii utilizatorilor de jucării care adoptă standardele europene, armonizate (M.O. 49/2004);
• Ordinul 188/2004 preşedintelui A.N.P.C. privind modificarea ordinului preşedintelui A.N.P.C. nr. 517/2001 pentru aprobarea normelor privind criteriile de clasificare a produselor folosite, destinate copiilor mai mici de 36 de luni (M.O. 665/2004);

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Etichetare de atentionare in limba romana la produse de papetarie steluta79 steluta79 Buna ziua, Articolele de papetarie si birotica se supun legii A.N.P.C. prin care trebuiesc etichetate cu atentionari in limba romana la fel ca si jucariile? ... (vezi toată discuția)
Norme de protectie in comert natalias_111 natalias_111 Am rugamintea de a fi ajutata sa gasesc o baza de elaborare a normelor specifice de SSM in activitatea de comert - produse alimentare si diverse. Va rog sa nu ... (vezi toată discuția)
Legislatie ???? corinuta corinuta Buna, m-ar interesa legislatie in domeniul egalitatii de sanse, intre barbati si femei, drepturile salariale..., drepturile de a se reincadrain munca, pe ... (vezi toată discuția)