Buna ziua!
sunt nascuta la data de 30.01.1964,lucrez la o intreprindere care pana in 2001 a fost incadrata in grupa 1 de munca,iar apoi pana in 2005 decembrie a fost grupa a doua.
Concret,pentru a putea intelege situatia mai bine va dau toate datele:
Sunt angajata de la data de 06 dec.1983 la o societate,si pana la 01 aprilie 2001 am beneficiat de gr.a1-a
Din 2001 pana la 31 dec.2005 am fost incadrata la grupa a-2-a,dupa aceasta data, desi lucrez si momentan tot acolo nu s-a mai beneficiat de grupa.
deci as avea stagiu de cotizatie pana acum 31 ani si6 luni.
La un calcul anterior dupa vechea lege am inteles ca asa cum arata anexa 5 din tabelul cu varstele de pensionare,in conditiile aratate mai sus puteam sa beneficiez de pensie la varsta de 54 de ani si 1 luna adica in februarie 2018
Intrebarea mea este,daca in baza promulgarii noi legi de pensionare mai beneficiez si de scaderea gr. a 2-a si pot sa ma pensionez mai repede?
Pensionarea
dropia
SUNT FEMEIE,SUNT NASCUTA LA DATA DE 30.01.1964,SI M-AR INTERESA VARSTA LA CARE MA POT PENSIONA.
VA TRANSMIT DATELE DIN CARTEA MEA DE MUNCA:
ANGAJAT DIN DATA ... (vezi toată discuția)
Pensie
dodorel62
Buna seara .
1.Cand am facut armata am lucrat si am avut bani si as dori sa stiu daca atunci s-a considerat stadiu de cotizare la stat .
2. Am facut ... (vezi toată discuția)