avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Expirare permis port-arma
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Expirare permis port-arma

Azi am fost vizitat de oamenii legii de la Arme si munitii .Au constat ca am permisul de port arma expirat din 2013 .Specific ca este permis de arma nelatala ,pe care il tineam in cutia metalica cu pistolul cu aer comprimat . Ma-m uitat pe permis si nu are data de expirare , nici macar data de aplicare a vizei . Am inteles de la D-nii politisti ca se vizeaza la 5 ani si trebuia sa stiu ( de unde sa stiu ? ) La ce ma pot astepta ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 02:02, 29 Iunie 2015
Paradoxal, inchisoare de la 6 luni la 3 ani, ar fi pedeapsa. Insa poate procurorul va da NUP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regimul armelor si munitiilor florindr florindr Detin o arma neletala, cu aer comprimat. Am uitat sa-mi shimb permisul de arma in termenul legal de 5 ani. Mi-a fost intocmit dosar penal in temeiul art. 346 ... (vezi toată discuția)
Arme si munitii art. 342 al 6 din ncp florindr florindr Buna ziua . Va supun atentiei o speta cel putin interesanta !!! DESI Expunerea de Motive pentru adoptarea Noului Cod Penal, elaborată de Ministerul ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre cazier mediadream mediadream Buna ziua! Am o intrebare legata de cazierul meu. Acum 2 ani am fost prins conducand un autoturism pe drumurile publice cu o imbibatie alcoolica de 0.6 in ... (vezi toată discuția)