lemar a scris:
In principiu puteti chema in judecata pe oricine,pentru orice motiv,fie el real sau imaginar.
Faptic,agentul "dumneavoastra" nu va plati/pati nimic.
Este strict o eroare umana,eroare care,din pacate se poate indrepta doar pe calea instantei de judecata.
Nici vorba de abuz in serviciu,se vede de la "o posta" ca a fost o eroare "din culpa"
Succes!
Am patit ceva similar: masina lor de patrulare mi-a intocmit un PV pentru parcare cu nerespectarea legii, a gresit numarul, trecand numarul meu - agentul care intocmea PV-urile pe baza filmului -. Am castigat in instanta din birou, fara sa ma deplasez decat la posta. Dupa ce am castigat, l-am somat pe Blaga, era ministru de interne, sa-si faca ordine in ograda, si i-am dat 30 de zile, altfel pe el, si pe agent urmand sa-i dau in judecata. M-au tot chemat sa discutam, am refuzat, solicitand doar raspuns scris. In final, l-au identificat pe agent, si l-au trimis in judecata pentru abuz in serviciu! Ei, nu eu! Am primit sentinta acasa, cu NUP pentru agent fiindca, se spune, era spre sfarsitul programului, era obosit si, nota bene, eu nu am mentionat ca as fi avut vreo paguba. Cu recurs! Nu am mai facut recurs, am zis ca l-au frecat suficient.
Nu va spun cata corespondenta, de la diversi sefi si sefuti. In ziua de azi nu se mai glumeste cu asa ceva. Deci trebuie sa luam atitudine.