avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Stationare neregulamentara Cluj-Napoca
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Stationare neregulamentara Cluj-Napoca

Buna ziua! Seara trecuta am parcat in fata garii din Cluj-Napoca, aproape de iesirea de pe straduta foarte ingusta, mereu plina de masini si fara niciun loc de parcare, departe de orice indicator sau vreo masina taxi, intrucat am vazut ca mai erau parcate 2 masini in exact acelasi loc. Ajunsesem de cateva minute si asteptam pe cineva de la gara. Am oprit motorul si luminile din obisnuinta, asteptand in masina. Observ mai apoi ca vine un domn de la politia locala sa vorbeasca cu un sofer care abia oprise si el in fata mea. Dupa aceea, politistul se pune in spatele masinii mele si o fotografiaza. Cand m-am dat jos sa intreb despre ce e vorba, un alt politist imi raspunde pe un ton dezgustat ca nu am voie sa opresc acolo, deoarece e statie de taxi. I-am explicat ca nu am stiut, eu fiind din alta localitate, de putina vreme in Cluj. Nu am primit nicio notificare, niciun proces verbal, nimic ce sa ma lamureasca. Masina e pe numele tatalui meu si as dori sa nu fie implicat in contraventia mea. Oare ce este de facut? Din moment ce mi-a fost fotografiata masina, ma gandesc ca ii va fi trimisa vreo instiintare.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: laura_22 , utilizator 17:46, 15 Noiembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare neregulamentara steriancucale steriancucale Buna ziua, In luna iulie anul curent am parcat in parcarea supraetajata din municipiul Cluj Napoca pe unul din cele 3 locuri de parcare situat intre doi ... (vezi toată discuția)
Amenda primita pe nedrept !!! marian1973_bc marian1973_bc Buna ziua, ma numesc Marian si in luna martie am primit de la Politia locala Cluj Napoca o amenda pentru ca masina proprietate a fost depistata pe o strada din ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat 60 zile ElsaB ElsaB Buna ziua tuturor! In speranta ca voi primi un sfat, care sa aduca un final cat se poate de fericit povestii mele :).. am sa incerc sa relatez pe scurt ... (vezi toată discuția)