avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la executare, termen in august
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la executare, termen in august

In tot acest timp poprirea pe conturi ramane?
Cel mai recent răspuns: Jurist90 , utilizator 22:21, 28 Iunie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Contestia la executare nu suspenda automat si executarea.
Pentru a dispune suspendarea executarii silite este necesara solicitarea suspendarii executarii silite in cadrul contestatiei la executare sau prin cerere separata.
Totusi, trebuie sa aveti in vedere ca potrivit art. 701 alin. (3) Pe perioada suspendarii executarii, actele de executare efectuate anterior, masurile de executare dispuse de instanta de executare sau de executor, inclusiv cele de indisponibilizare a bunurilor, veniturilor si conturilor bancare, raman in fiinta, in afara de cazul in care prin lege sau prin hotarare judecatoreasca se dispune altfel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea executarii silite dreptatesiadevar dreptatesiadevar Am calitatea de tert poprit ...debitorul SC...a solicitat o suspendare provizorie și a primit.o.....executorul îmi comunica prin instiintare oficiala ca ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriere - pensie de intretinere copil strainatate Diamandi Diamandi Autoritatea straina care se ocupa de dosarul de executare pentru pensie de intretinere a fostului sot are nevoie de \"legislaţia în domeniul prescipţiei, ... (vezi toată discuția)
Am castigat procesul,banii nu i-am primit !! dragumaria97 dragumaria97 Buna ziua! Am o mica problema la care caut un raspuns.Am lucrat la o firma si nu mi-am primit banii,am dat firma in judecata,am castigat procesul si trebuia sa ... (vezi toată discuția)