avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Urbanism - inlocuire gard
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Urbanism - inlocuire gard

Modificarea unui gard in fața casei necesită autorizatii speciale de la primarie ?Mentionez ca vreau sa inlocuiesc gardul din plasa de sarma cu unul din placi de beton prefabricat .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:47, 28 Iunie 2015
In cauza nu este vorba despre modificare gard ci despre inlocuire gard si executare constructie cu stalpi rezistenta,care necesita autorizatie de constructie emisa de autortatea locala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie gard din plasa de sarma ContSters94154 ContSters94154 Am un teren extravilan (arator) si vreau sa-l imrejmuiesc cu gard din boltari (stalpishori de beton armat) si plasa de sarma. Oare am nevoie de ceva ... (vezi toată discuția)
Reconstructie gard c2004 c2004 Am nevoie de autorizatie de constructie? Gardul existent este din fundatie de beton la nivelul pamantului,stalpi din teava si sipci de lemn. Eu vreau sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În casa părintească nu mai locuiește nimeni de ... ValiBratan ValiBratan Bună ziua! În casa părintească nu mai locuiește nimeni de vreo 4 ani, părinții fiind decedați. Din motive obiective, moștenirea nu a putut fi ... (vezi toată discuția)