avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... retinere permis pentru motive medicale
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

retinere permis pentru motive medicale

cum pot face o expertiza medicala la iml care sa arate daca sunt sau nusunt apt sa conduc am sunat la iml iasi si mi sa spus ca nu pot face cerere de expertiza ca persoana fizica
Cel mai recent răspuns: Adrian_111 , utilizator 07:02, 30 Iunie 2015
Nu ati primit acordul medicilor sa urmati cursurile unei scoli de soferi? Care este motivul pentru care doriti expertiza medicala la IML?
am fost internat la neurologie 3 zile si la externare am primit tratament dupa trei saptamani am primit o citatie de la politia rutiera pentru predarea permisului de conducere mi sa comunicat ca permisul mi a fost suspendat pana aduc o expertiza medicala de la iml ca sunt apt pentru a conduce

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobândire permis de conducere - boli psihice pentru că este ... Reloaded912 Reloaded912 Redobândire Permis de Conducere - Boli Psihice Pentru că este un subiect intens discutat pe forum de multe ori, am zis sa postez aici cum îți ... (vezi toată discuția)
Scoala de soferi liaminea liaminea buna ziua.as dori sa stiu daca persoanele cu diabet de tip 2,adica noninsulinodependent ,au dreptul prin lege sa efectueze cursurile scolii de soferi ... (vezi toată discuția)
Accident auto cu vatamare corporala grava iulyx iulyx Sora mea a suferit un accident rutier grav, stand in dreapta in masina prietenului ei. Diagnosticul principal traumatism cranio cerebral grad 10 scara ... (vezi toată discuția)