Citeam in presa in urma cu ceva timp ca amenzile pentru lipsa rovignetei nu trebuiesc platite ci contestate in instanta daca nu au fost semnate de agentul constatator , asta ca urmare a Deciziei 6 /16.02.2015 a ICCJ luata in urma recursului in interesul legii a Avocatului Poporului . Asi dori sa stiu daca informatia este corecta pentru ca tocmai sunt intr-o asemenea situatie . Multumesc .
Informaţia este corectă. Puteţi citi Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie nr. 6/2015 accesând link-ul de mai jos: www.avocatnet.ro/content/art...
Va salut ,pana saptamana trecuta nu vazusem o asemenea amenda insa cea pe care am vazut-o avea un agent constatator caruia nu i-am retinut numele si parea senata cu mana ,parea scoasa la imprimanta adica culoarea semnaturii era neagra ,inseamna ca in locul codului de bare au bagat in sistem o mazgalitura?In OG 2 scrie ca agentul constatator trebuie sa fie imputernicit de ministru, imputernicirea n-ar trebui sa fie publicata in M.O.?
Va multumesc!
Apel proces
danmdll
Bună seara,
De curând am dat în judecată CNADNR pentru lipsa semnăturii olografice din procesul verbal.
Ieri a fost ședința, concluzia pe scurt este ... (vezi toată discuția)
Rovinieta
ilena
Tatalui meu i-a expirat rovineta pe 30 octombrie 2014. Locuind la tara, s-a deplasat in oras, pe drum national in data de 05 noiembrie 2015 , data la care a si ... (vezi toată discuția)