avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rovigneta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rovigneta

Citeam in presa in urma cu ceva timp ca amenzile pentru lipsa rovignetei nu trebuiesc platite ci contestate in instanta daca nu au fost semnate de agentul constatator , asta ca urmare a Deciziei 6 /16.02.2015 a ICCJ luata in urma recursului in interesul legii a Avocatului Poporului . Asi dori sa stiu daca informatia este corecta pentru ca tocmai sunt intr-o asemenea situatie . Multumesc .
Cel mai recent răspuns: cristimar , utilizator 08:16, 4 Iulie 2015
Informaţia este corectă. Puteţi citi Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie nr. 6/2015 accesând link-ul de mai jos:
www.avocatnet.ro/content/art...
Va salut ,pana saptamana trecuta nu vazusem o asemenea amenda insa cea pe care am vazut-o avea un agent constatator caruia nu i-am retinut numele si parea senata cu mana ,parea scoasa la imprimanta adica culoarea semnaturii era neagra ,inseamna ca in locul codului de bare au bagat in sistem o mazgalitura?In OG 2 scrie ca agentul constatator trebuie sa fie imputernicit de ministru, imputernicirea n-ar trebui sa fie publicata in M.O.?
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel proces danmdll danmdll Bună seara, De curând am dat în judecată CNADNR pentru lipsa semnăturii olografice din procesul verbal. Ieri a fost ședința, concluzia pe scurt este ... (vezi toată discuția)
Decizia nr 6 din dosar nr.14/2014 zenitnove zenitnove Stie cineva in ce nr. din Monitorul Oficial s+a publicat....daca s+a publicat Deciyia nr 6 din dosar nr.14/2014pronuntata in sedinta din 16 februarie a ... (vezi toată discuția)
Rovinieta ilena ilena Tatalui meu i-a expirat rovineta pe 30 octombrie 2014. Locuind la tara, s-a deplasat in oras, pe drum national in data de 05 noiembrie 2015 , data la care a si ... (vezi toată discuția)