avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel proces

Bună seara,
De curând am dat în judecată CNADNR pentru lipsa semnăturii olografice din procesul verbal.
Ieri a fost ședința, concluzia pe scurt este că domnul judecător mi.a respins plângerea formulată de mine.
Într.adevăr am și eu o parte din vină prin faptul că nu am plătit rovigneta, dar dacă procesul verbal este trimis prin poștă, aceasta nu trebuie să fie semnat de mână de către agentul constatator ?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: danmdll , utilizator 15:15, 16 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Deci sa inteleg ca pot face apel la proces imediat ce primesc acasa rezultatul sentintei deoarece exista o decizie data de ICCJ in care se specifica ca procesul verbal pentru lipsa rovignetei este nul in lipsa semnaturi "de mana" a agentului constatator?

Eu am primit o copie a procesului verbal, originalul ma gandesc ca era semnat de mana, dar aici este nelamurirea mea: daca am primit prin posta, procesul verbal indiferent ca este copie, nu ar trebuie sa aibe semnatura "de mana", nu copie la semnatura de mana ?
Am mai primit acasa, prin posta, diverse acte care erau tot copie dar aceste era semnate "de mana" dupa printare.

Imi puteti spune va rog care este numarul Decizie data de ICCJ privind acest aspect?

Multumesc.
~ Conținut șters la cerere ~
Am verificat, semnatura din PVCC este de culoare neagra dar si daca am presupune faptul ca pixul cu care s-a semnat exemplarul doi a fost negru, nu se observa nici o "urma" pe pagina ca si cum ar fi fost apasat cu instrumentul de scris pentru a semna sau pe spatele foii unde de regula se observa ceva urme daca se scrie ceva pe aceea coala de hartie.
Amenda pentru lipsa rovignetei am primit-o recomandata prin posta romana. In plic se afla o copie dupa PVCC semnata de agentul constatator dar nu era o semnatura "de mana", era o semnatura copiata odata cu exemplarul doi al PVCC.

Concluzia, pot face apel la decizia data de tribunal in care se respinge plangerea mea formulata, invocand Decizia nr.6 din 16 februarie 2015?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Lipsa semnaturii olografe a agentului constatator in cazul p.v. pt. lipsa rovinieta Pilu Pilu Buna ziua, as avea rugamintea daca ma poate lamuri cineva cu urmatoarea problema. Am primit recent un p.v. de contraventie de la CNADNR pt. lipsa rovinieta. Au ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta Cristina_61 Cristina_61 Am primit azi 22.04.2015 o notificare si un proces verbal pentru plata unei amenzi si a contravalorii rovinietei pentru contraventie din data de ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de constatare a contraventiei (pvcc) GyorgyFodor GyorgyFodor Buna ziua Cat de legal poate fi PVCC eliberat de compania nationala de autostrazi si drumuri nationale pentru rovineta ,care este o hirtie scoasa pe ... (vezi toată discuția)