avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contraventie-semnatura agentului
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contraventie-semnatura agentului

Buna ziua.
Am primit prin posta un proces verbal emis de catre CNAIR prin care am fost amendat pentru lipsa rovignetei.
Semnatura agentului constatator este un scan tiparita pe pvcc.
Intrebare:

- poate fi considerata semnatura fotocopiata ca fiind o semnatura olografa necesara valabilitatii pvcc asa cum a stabilit ICCJ ? (cu argumente daca puteti)

- daca semnatura fotocopiata nu se identifica cu semnatura olografa (ceea ce ar fi normal), atunci, in cazul unei contestatii, avand in vedere ca intregul pvcc este fotocopiat, cum pot face dovada in instanta ca acesta este cel pe care l-am primit prin posta, fara a fi acuzat ca nu este o fotocopie creata de mine?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: dogele , utilizator 17:05, 28 Iunie 2017
[ link extern ]
Pe scurt: trebuie sa dea personal cu pixul! Angajati-va un avocat, veti castiga in mod sigur!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel proces danmdll danmdll Bună seara, De curând am dat în judecată CNADNR pentru lipsa semnăturii olografice din procesul verbal. Ieri a fost ședința, concluzia pe scurt este ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta termen comunicare si semnatura olografa mihaimg mihaimg Buna ziua, Am primit in data de 26.06.2015 un proces verbal de constatare a contraventiei (PVCC) pentru ca am circulat pe drumurile publice fara a detine ... (vezi toată discuția)
Amendă rovinietă anthynidiany anthynidiany În data de 25.07.2016 am primit o amendă pentru că am circulat fără rovinietă în data de 11.02.2016. Procesul verbal scrie că e întocmit pe data de ... (vezi toată discuția)