avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren aflat la dispozitia Comisiei Locale De Fond ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren aflat la dispozitia Comisiei Locale De Fond Funciar

Bunaziua!
Sunt proprietarul unei proprietati imobiliare, pe raza unei localitati comunale, iar in imediata vecinatate, se afla un teren care pina nu demult, sa aflat la dispozitia Comisiei Locale De Fond Funciar a localitati.
Acest teren a fost inclus in proprietatea vecinului, de catre Primaria Localitati, nefiindune cerut acordul in acest sens.
Stiu ca exista o lege care in astfel de situatii, vecinatatile trebuie sa fie de acord, cu aceasta iproprietarire de teren, aflat la dispozitia Comisiei Locale De Fond Funciar a localitati.
Doresc sa stiu daca este atacabila in instanta aceasta improrietarire, fara acordul meu ca proprietar din imediata vecinatate si care este legea, care reglementeaza improprietarirea unui teren aflat la dispozitia Comisiei Locale De Fond Funciar a localitati, fata de vecinatatile terenului.
Va Multumesc, anticipat ! si astept un raspuns in acesta privinta ...

Alte discuții în legătură

Plan cadastral tutu12 tutu12 In instanta s-a revendicat un teren , castigandu-se procesul si s-a dispus eliberarea unui titlu de proprietate pe vechiul amplasament . Primaria ... (vezi toată discuția)
Legea 247 / sentinta irevocabila -imposibilitatea reconstituirii pe amplasamentul original ? bukinst bukinst Un mostenitor a castigat in instanta o suprafata mai mare de teren ce a apartinut autorului sau si intentioneaza sa doneze acest teren Mitropoliei Moldovei ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu bucluc loosh36 loosh36 Am mostenit o suprafata de teren in localitatea R. Am aflat de ea doar cand am citit titlul de proprietate al defunctului. Stiu doar suprafata, dar nu stiu ... (vezi toată discuția)