avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... acte necesare pentru demolarea unei costructi
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

acte necesare pentru demolarea unei costructi

locuiesc la curte,am 2 corpuri de case si una dintre ele este din paianta cu spraf de 20mp ,2 camere,are lumina,2 focuri de gaze ,acoperita cu tabla,am acte de propietate ,are facut cadrastru,si intabularea si vreau sa o demolez,pentru a mari curtea,mentionez ca este veche construita de bunici.Sunt interesat ce acte imi sunt necesare,ce autorizatii trebuie sa obtin,practic de unde trebuie sa incep demersurile si eventul ce taxe se achita
Cel mai recent răspuns: munteanumihail , utilizator 20:02, 2 Iulie 2015
In baza documentului care atesta calitatea dvs de proprietar,solicitati la serviciul urbanism din primarie eliberarea de autorizatie de demolare
cam simplu ,numai autorizatie de demolare,am vazut in legea constructiilor,ca pentru demolare se intocmeste un dosar ca si pentru constructia unei locuinte,si trebuiesc multe documente,unele legalizate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie sau extindere si reparatii? bioana70 bioana70 Buna ziua !Va rog sa ma ajutati cu un sfat .Doresc sa demolez o bucatarie de vara care este trecuta in contractul de v-cumparare sub denumirea de anexa ... (vezi toată discuția)
Intrarea in legalitate a unei constructii gmnicolau gmnicolau Am demolat o casa veche ,propietate personala,in 2003;am depus atunci actele la primarie ,primind doar \"Certifactul de urbanism\".Apoi am contactat o persoana ... (vezi toată discuția)
Anexa magazie lemne MihaiErik MihaiErik Bună ziua, stăm într o curte comuna în Brașov, și deținem 4 magazii de lemne construite în 1977 fără autorizație, care au fost transformate în ... (vezi toată discuția)