avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare de apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare de apartament

Vreau sa cumpar un apartament si am doua oferte

1. un apartament intr-un bloc noua unde proprietarul are ( asa spune ) CF- dar am primit informatia ca intreaga cladire este ipotecat in favoarea unei banci
2. un apartamet intr-un bloc vechi unde proprietarul vinde apartamentul dar (am primit informatia din alta sursa ) ca apartamentul este scos la licitatie de catre o banca

Unde pot sa verific aceste informatii.,
Ce acte trebuie sa cer sa nu intru intr-un balamuc pe banii mei castigat cinstit
Cel mai recent răspuns: fifi58 , utilizator 11:23, 30 Iunie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare garsoniera..risc? ellena7 ellena7 Buna ziua, Doresc sa achizitionez o garsoniera in orasul \"A\" si imi este teama..deoarece vanzatorul, care are domiciliul in orasul \"B\" doreste sa ... (vezi toată discuția)
Cum sa verific o garsoniera la cumparare mariuscilin mariuscilin BUNA ziua Doresc sa cumpar o garsoniera si nu stiu foarte bine procedurile de verificare cum ma pot asigura ca ,garsoniera nu este ipotecata , este achitata ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament in constructie pe teren ipotecat de constructor A_ANA_A A_ANA_A Buna ziua, Am si eu cateva intrebari legate de cumpararea unui apartament, in complex de blocuri noi etc., pentru care am semnat ieri contract de ... (vezi toată discuția)