avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract ORANGE
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract ORANGE

Buna ziua !
la inceputul lui ianuarie am reinoit abonamentul pentru mama mea ( abonament facut pe numele meu ); la o saptamana mama a decedat. Am fost la reprezentantii ORANGE, le-am explicat situatia, raspunsul primit a fost ca trebuie sa platesc abonamentul in continuare pentru ca e pe numele meu ( eu avand alt abonament la aceeasi firma ). Oare, chiar nu pot rezilia contractul ce era pentru mama ?
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 12:18, 30 Iunie 2015
Din moment ce este pe numele dvs, nu.
Poate ati putea negocia sa renuntanti la ambele pentru unul nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare orange Clau9311 Clau9311 Buna ziua, in 2015 mi-am făcut un abonament la Orange pe care începând din anul 2016 nu am mai putut să îl plătesc. Am mers la ei la momentul respectiv ... (vezi toată discuția)
Abuzuri operator de telefonie mobila cercetasul cercetasul Ma numesc Mihai si sunt din Ploiesti. In urma cu doua saptamani am vrut sa reziliez contractul de telefonie mobila cu cei de la Orange, dar in urma unei ... (vezi toată discuția)
Orange, neplata facturii MutuA. MutuA. Bună seara, Pe data de 11.10.2016 am încheiat un contract cu Orange valabil 24 de luni pentru a putea obține un telefon împreună cu un abonament de ... (vezi toată discuția)