avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare Orange
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare Orange

Buna ziua, in 2015 mi-am făcut un abonament la Orange pe care începând din anul 2016 nu am mai putut să îl plătesc. Am mers la ei la momentul respectiv si le Am spus că vreau sa renunț la el, am platit taxa de reziliere, in octombrie am primit somatie de la o firma de recuperari ca le datorez 1400 de lei. Am sunat la Orange iar doamna de acolo mi-a spus că apare abonamentul este închis. In 2018 În decembrie am primit înștiințare ca sunt chemata in instanta. Intial a. Sunat la oranfe din nou iar cei de acolo miau spus ca defapt ei nu au reziliat contractul ci ca defapt mi sa incasaf o factura si sa facturat in continuare. Am sunat la firma de recuperări și le Am spus că sunt dispusă să le plătesc pentru a nu continua procesul, mi-au spus ca o sa ma contacteze. Astept sa ma contacteze. Intrebarea mea e cr o sa se întâmple daca imi expira termenul si nu le plătesc. Mentionez ca in momentul de față nu sunt angajată si nu am nimic pe numele meu.
Ultima modificare: Luni, 14 Ianuarie 2019
Clau9311, utilizator
Cel mai recent răspuns: Clau9311 , utilizator 00:24, 15 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai aveți chitanța cu taxa de reziliere? Ați mai primit facturi de abonament în tot acest timp? Pe ce bază vi se spune că au facturat dacă se presupune că nu ați mai primit facturile? Cu nr de telefon ce s-a întâmplat? Ați trecut la prepay sau în altă rețea? Încercați cu o reclamație la OPC în primă fază.
Chitantele bineinteles ca nu le mai am. Numărul de telefon am renuntat la el atunci si am trecut pe prepay, iar facturile nu le am primit pentru ca in perioada respectiva nu eram acasa... mergeam eu lunar sa imi plătesc abonamentul fara sa astept factura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit un mesaj pe telefon de la magazinul orange piata nicolae ... Florin Donu Florin Donu Am primit un mesaj pe telefon de la magazinul Orange piata Nicolae Grigorescu precum mi-a expirat contractul de abonament Orange. în data de: 21.06.2023 m-am ... (vezi toată discuția)
Neplata factura orange. Dorineldj Dorineldj Am avut internet si televiziune de la orange am plătit 10 luni , au fost corecții 80 de lei avem contract 17 e luna iar a 11 luna mia venit 450 ron am sunat ... (vezi toată discuția)
Incalcare contract Cosmin C Cosmin C Buna ziua, Sunt abonat al unei companii de telefonie mobila. In data de 23..11.2011 am solicitat rezilierea contractului si trecerea pe abonament al ... (vezi toată discuția)