avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Neplata factura orange.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Neplata factura orange.

Am avut internet si televiziune de la orange am plătit 10 luni , au fost corecții 80 de lei avem contract 17 e luna iar a 11 luna mia venit 450 ron am sunat la ei si miau spus ca e taxa multimedia nu am mai plătit abonamentul.
Acum după aproximativ 1 an mia venit ca daca nu plătesc in 48 de ore 43 milioane vechi ma da in judecata.
Am fost sa reziliez contractul Nu mia acceptat, Nu mia primit decodorul.

Acum ce pot sa fac cand ei nu au fost corecți nu mia fost spus nimic de taxa multimedia. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dorineldj , utilizator 06:51, 19 Martie 2017
Cititi contractul pe care-l aveti cu ei cu atentie, sa vedeti daca este pomenita undeva aceasta taxa multimedia si cum se calculeaza ea. Daca nu exista, atunci mergeti mai departe:
- Depuneti reclamatie scrisa la Orange in lefgatura cu acea factura
[ link extern ]
- Faceti reclamatie la ANPC, si veti avea de asteptat cam o luna si ceva.
[ link extern ]
- Trimiteti mesaj la Orange ca ati depus reclamatie la ANPC, ca nu este prevazuta in contract acea taxa si ca nu le platiti nimic, pina la clarificarea situatiei si rezolvarea reclamatiei.
- Asteptati sa va contacteze ei, in momentul cind sunt luati la intrebari de ANPC, asa se intimpla in mod normal.
Am patit asa ceva si nu am luat in considerare alte notificari de la Orange. La final s-a rezolvat, au anulat facturile gresite, si-au cerut scuze. Era vorba de un contract incheiat abuziv in numele Orange (transformare Prepay in abonament), de un distribuitor Orange.
Ultima modificare: Duminică, 19 Martie 2017
latka, utilizator
Nu am acea taxa inclusa in contract!
Multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare orange Clau9311 Clau9311 Buna ziua, in 2015 mi-am făcut un abonament la Orange pe care începând din anul 2016 nu am mai putut să îl plătesc. Am mers la ei la momentul respectiv ... (vezi toată discuția)
Executare silita dannamicaela dannamicaela Eu sunt stabilita in strainatate, in 2013 venind in tara am dorit sa-mi fac un contract la o companie de televiziune pentru a avea programe romanesti. Totul a ... (vezi toată discuția)
Abonament orange jianu ana jianu ana in 2oo9 sept m-am prezentat sa-mi teinnoiesc abonamentul de 3 euro la orange.Am reinnoit ab. pe 2 ani si d-ra mia dat un telefon de fidelizare si un ab. de 10 ... (vezi toată discuția)