avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA magazin online produse Franta
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

magazin online produse Franta

buna ziua,

vreau sa deschid un magazin online cu produse bio din Franta si am un srl neplatitor de TVA. pot importa si vinde in limita a 65.000 euro cifra de afaceri anual? trebuie sa mai fac ceva pentru a deschide magazinul legal, sunt ceva restrictii? este mai indicat sa dechid/cumpar o firma platitoare de tva?

multumesc

Alte discuții în legătură

Achizitie produse din uk - plata tva se face in ro sau uk tonu_adrian tonu_adrian Buna ziua, Vreau sa infiintez o societate prin care sa achizitionez produse (piese auto) din UK. Cum e mai bine de infiintat societatea, platitoare sau ... (vezi toată discuția)
Lamuriri tva Marius20100 Marius20100 Buna ziua, Voi deschid un magazin online, costituit ca si SRL. Achizitionez marfa de la furnizori din U.E. si SUA si o vand in Romania persoanelor fizice. ... (vezi toată discuția)
Plafonul de tva/impozit raduma raduma Am deschis o firma anul acesta. Firma este activa din Iunie 2013. Sunt IMM (impozit pe venit), neplatitor de TVA. Am avut o cifra de afaceri de mai mult de ... (vezi toată discuția)