avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren constructii? De unde stiu daca totul este in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren constructii? De unde stiu daca totul este in ordine?

Fratele meu vrea sa-si cumpere un teren. Pretul este foarte bun, si de aceea nu suntem 100% siguri ca actele sunt in ordine sau daca nu sunt ceva probleme. Nu am cumparat niciodata asa ceva si nu vrea "sa ia teapa" :)

Imi puteti spune cum putem verifica daca totul este in ordine? Sa mearga cu un avocat sau ajunge daca merge la un notar cand se face contractul?
Cel mai recent răspuns: radumures , utilizator 17:03, 30 Iunie 2015
Puteti merge si cu un avocat, dar, si notarul poate verifica actele, cel mai bine este sa alegeti dvs. notarul in care aveti incredere.
Daca terenul este inscris in cartea funciara se poate verifica daca are sarcini (ipoteci etc . ) prin obtinerea unui extras de informare .
Multumesc pt raspunsuri. De unde pot afla daca voi primi 100% autorizatia de construire?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren cu probleme pt constructie casa tripluX tripluX Buna seara! Vreau sa cumpar un teren intravilan 400 mp.de la o persoana care mi-a aratat ca si act doar un titlu de proprietate. A zis ca urmeaza sa faca ... (vezi toată discuția)
Procedura de vinzare,pot fi inselat la notar,la ce sa fiu atent? silesax silesax acu 6 luni am mostenit un teren.acu 2 luni m-am hotarit sa il vind.cel ce il lucra mi-a oferit o suma(care nu prea ma multumea).am gasit alta persoana care ... (vezi toată discuția)
Apartament ipotecat popamaryi popamaryi Buna ziua! va rog sa ma ajutati! Vreau sa cumpar un apartament ipotecat dar nu stiu care sunt demersurile! Va rog sa imi spuneti ce este de facut! Va ... (vezi toată discuția)