avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Decizie de impunere din oficiu
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Decizie de impunere din oficiu

Buna ziua!
Am primit recent o decizie de impunere din oficiu 160 pentru luniile : 09.2014, 08.2014, dar si luna a 04.2014. Eu am intrat in concediul pentru crestere copil din luna a 07.2014. Intrebarea mea este de ce trebuie sa platesc si pentru luna a 8 si a 9. Sincer.. nu inteleg nici treaba cu luna a 4.Pentru a lamuri acesta situatie cer lamurire la persoanele care au experienta in domeniul... Este o greseala? si daca este.. cum pot rezolva? Unde trebuie sa merg si cu ce documente?
Va multumesc, anticipat!
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 15:04, 17 Iulie 2015
160 cu ce?
la atatea detalii sumare cine sa va ajute?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcularea salariului tekici tekici Buna ziua, Am si eu o intrebare privind modul de calculare a salariului in perioada concediului medical. Am fost in concediu de crestere a copilului timp de 2 ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu prenatal miha2015 miha2015 Buna ziua, Incepand cu data de 05.01.2015.am intrat in concediu prenatal.In conditiile in care pe cartea de munca am avut numai salariu minim pe economie,fara ... (vezi toată discuția)
Concediu medical barlica barlica din somaj am trecut in concediu medical pentru ca am nascut si as vrea sa stiu cu cat se plateste acest concediu daca am avut somaj 250 de lei (vezi toată discuția)