avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vouchere de vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vouchere de vacanta

Buna ziua!
Azi s-a votat legea cu tichetele de vacanta pentru bugetari si peste o luna apar normele de aplicare.
Eu, care sunt bugetar NU DORESC si nici nu pot sa plec in vacanta. Pot fi obligat sa le accept?, Nu de alta dar am citit intr-un regulament de anul trecut cand inca se discuta problemea voucherelor ca angajatorul SAU ANGAJATUL plateste 16% din valoare, impozit sau altceva.
multumesc
Cel mai recent răspuns: cadarugeorgeta , utilizator 09:57, 1 Iulie 2015
Daca nu le doriti , puteti discuta cu angajatorul dvs sa nu vi le acorde.
Sunt si eu curioasa care angajator bugetar, respectiv administratie locala, va acorda vouchere de vacanta, va rog sa ma tineti la curent

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de vacanta lucian1964 lucian1964 Intrebarea mea este legata de tichetele de vacanta. Daca stie cineva cum se acorda aceste tichete la bugetari? Am o cunostinta la Ministerul Transporturilor ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Va rog, un salariat a plecat institutie incetare CIM din data de 10.05.2018, suntem institutie publica ,bugetara, personal contractual doamna a facut cerere ca ... (vezi toată discuția)
Legat de prima de vacanta olden olden legat de prima de vacanta e suficienta deciza administrator sau trebuie modificat si regulamentul intern ? [b]suma maxima e de 1050 leix 6 salarii, adica 6300 ... (vezi toată discuția)