avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Prestari diverse servicii pe un Cod Caen
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Prestari diverse servicii pe un Cod Caen

Buna seara,
as dori sa stiu, daca sotia mea are un PFA pe un anumit cod Caen si se ocupa cu design interior, as putea sa facturez si eu pe PFA-ul ei lucrarile mele la diversi clienti? Eu lucrez in domeniul grafica publicitara, design website, promovare online.

Sau, sunt nevoit sa imi deschid si eu un PFA ?
Intreb aceste lucruri, deoarece as vrea sa facem o treaba la comun, sa nu ne infundam cu acte.

Va multumesc si astept un raspuns
O seara faina sa aveti.

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor asupra unui website ankiutel ankiutel Dezvolt un site web unde imi voi afisa serviciile de web design si grafic design pe care le prestez in calitate de persoana juridica. Din cunostintele mele, ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa fara diploma POM1980 POM1980 Buna ziua, Vreau sa-mi infiintez un PFA cu cod caen 7111, dar problema e ca desi am facut UAUIM,(Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu), ... (vezi toată discuția)
Copywriting, tricouri personalizate, reclama pe site Mihaiiil Mihaiiil Bună ziua, Am o nelămurire cu codurile caen pentru înființarea unui PFA pentru următoarele activități: - personalizare tricouri cu texte proprii și ... (vezi toată discuția)