avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intrarea in legalitate cu o constructie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intrarea in legalitate cu o constructie

Ce trebuie sa fac, cum sa fac si ce documente imi trebuie pentru a intra in legalitate cu o constructie din 2009?
Ultima modificare: Marți, 30 Iunie 2015
ykayka, utilizator
Cel mai recent răspuns: floreadantes , utilizator 10:23, 1 Iulie 2015
Realizati initial proiect tehnic
In baza acestuia solicitati la serviciul urbanism din primarie eliberarea de autorizatie de constructie si certificat urbanism
Executati cadastrul la constructie
Ulterior notati dreptul dvs de proprietate asupra bunului imobil in registrul national de cadastru si publicitate imobiliara
Succes !
daca constructia e facuta aveti nevoie de o expertiya tecnica aprobata de inspectoratul de stat in constructie dar cel mai bun sfat il puteti lua de la un proiectant parerea mea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expropriere pentru autostrada ciprianpopa2007 ciprianpopa2007 Am un teren intravilan in orasul Arad cu documentatie de urbanism aprobata pe acest teren in vederea construirii unei fabrici de productie cu finantare din ... (vezi toată discuția)
Demolare casa Alex1234321 Alex1234321 Buna ziua , socrii mei au un teren cumparat de acum 25 de ani , cand atunci nu te obliga sa faci cadastru (cred) si nu aveau acte pe tot terenul (nu stiu de ce ... (vezi toată discuția)
Autorizatie modificare apartament ulterioara lucrarilor SimonaRosu SimonaRosu Am gasit acest subiect,de mai jos, in 2009, in acest site. Sunt in aceeasi situatie, dar as vrea sa stiu daca nu a aparut vreo schimbare in legislatie. Am ... (vezi toată discuția)