avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Obiect activitate SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Obiect activitate SRL-D

Buna ziua!

Am o nedumerire si apelez la ajutorul dvs.profesionist:sunt de profesie economist,si vreau sa-mi infiintez un SRL-D.As dorii ca unul din obiectele de activitate sa fie infiintarea/modificarea de statut/rezilierea sc.,as putea sa desfasor aceasta activitate neavand o licenta in domeniul juridic?(a doua faculta e in asa ceva numai ca nu am finalizat-o,cu licenta :sorry:)daca pot,va rog imi puteti spune si pe ce cod caen sa -mi desfasor activitatea?- e clar,pe 6910 activitati juridice,nu se poate!eventual,daca nu se poate voi angaja un jurist (cunosc o gramada,multi saracii de ei,nu prea au nimic in comun cu lumea astorlalti,,deh,faculta facuta la "apelul bocancilor",insa daca nu se va putea altfel....
Da,si inca ceva , daca ofer consultanta in fonduri europene,ce cod caen imi trebuie?
Va multumesc anticipat ,
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iulie 2015
Dacii74, utilizator

Alte discuții în legătură

Conditii infiintare s. c. in domeniu financiar-fiscal-contabil Sfedu Sfedu Buna ziua, spuneti-mi va rog daca fiind economist licentiat pot deschide o SC cu un domeniu de activitate care tine de sfera financiar-contabila. Stiu ca ... (vezi toată discuția)
Infiintare societati...completare obiect activitate ContSters40598 ContSters40598 1. In cadrul unui srl se pot infiinta firme ? Adica exista un cod CAEN pentru asa ceva? Daca da, trebuie o anumita competenta pentru a putea face asa ceva? 2. ... (vezi toată discuția)
Consultanta juridica - in calitate de persoana fizica autorizata monicaariton monicaariton Buna ziua, Am o intrebare. O persoana fizica autorizata poate oferi consultanta juridica pentru persoane juridice sau fizice?Bineinteles, daca este absolvent ... (vezi toată discuția)