avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Conditii infiintare S. C. in domeniu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Conditii infiintare S. C. in domeniu financiar-fiscal-contabil

Buna ziua, spuneti-mi va rog daca fiind economist licentiat pot deschide o SC cu un domeniu de activitate care tine de sfera financiar-contabila. Stiu ca pentru servicii de contabilitate nu se poate, dar s-ar putea pentru anumite servicii gen consultanta contabila sau ceva apropiat?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Sfedu , utilizator 14:58, 8 Aprilie 2019
Mentionez ca sunt si jurist licentiat si as vrea sa desfasor o activitate de consultanta celor care spre exemplu doresc sa isi deschida o sc, sa isi faca un plan de costuri, o strategie financiara, etc.
Pot desfasura atfel de activitati printr-o sc fiind doar economis si jurist? Daca da, la ce coduri caen m-as incadra?
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri din consultanta si management Amalia73 Amalia73 Buna seara. As dori sa stiu 1- in ce constau activitatile de consultanta si management (coduri CAEN?) care potrivit reglementarii din Cod Fiscal de la 1 ... (vezi toată discuția)
Obiect activitate srl-d Dacii74 Dacii74 Buna ziua! Am o nedumerire si apelez la ajutorul dvs.profesionist:sunt de profesie economist,si vreau sa-mi infiintez un SRL-D.As dorii ca unul din ... (vezi toată discuția)
Firma de consultanta forma de organizare zzanetta zzanetta Vreau sa infiintez o firma de consultanta cu urmatoarele activitati: - consultanta infiintare societati - consultanta juridica si financiar-contabila - ... (vezi toată discuția)