avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA,
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA,

Un dosar de executare silita terenuri .
Respectuos va rog sa-mi prezentati un model de executare silita ce are ca obiect, punerea in aplicare a unei sentinte ramase definitiva si irevocabila ce are in continut lasare in deplina proprietate si posesie teren inscris in titlul de proprietate X cuprins in tarla y - parcela z arabil cu suprfata ....,
parcela wcu suprafata......,
parcela Qcu suprafata.....,
parcela K cu suprafata.....
Pentru a fi mai bine inteles, de ce solicit acest lucru va prezint derularea executarii silite si va rog sa-mi spuneti daca e corect sau nu.
- am primit titlul executoriu cu precizarea; - in termen de 5 zile de la primire se executa silit ....;
- au trecut cele 5 zile si nu s-a pus in aplicare titlul executoriu;
- intr-o zi - neanuntat , apare la poarta mea executorul judecatoresc, singur si imi solicita sa ii dau banii pentru executare silita fara a merge teren macar sa vada pe unde sunt acele terenuri si daca sunt intadevar ocupate de mine sau nu ;
- intocmeste in 10 minute un proces verbal de constatare -eu il rog sa vina in teren sa vada ce executa si ma refuza pe motivul ca nu il intereseaza;
- ma obliga sa platesc cheltuieli de executare silita in valoare de 1000 euro;
- imi blocheaza contul din banca si mi ia banii.
Va intreb : e corect asa?
Ce e de facut?
Va multumesc frumos pentru raspunsuri si lamuririle ce le voi primi.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iulie 2015
BEJENARU PETRU, Expert judiciar

Alte discuții în legătură

Vanzare pamant - certificat de mostenitor Ionelll321 Ionelll321 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: strabunicul meu (tatal bunicului meu) a avut un titlu de proprietate pe o suprafata totala de 3 hectare, dupa ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate gresit ionraducanu ionraducanu Buna ziua, va rog sa postati sfaturi, opinii cu privire la urmatoarea speta: In anul 2004, socrului meu i-a fost eliberat un titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
Pășunea a devenit pădure Padurea Padurea In titlul de proprietate eliberat in 1991 categoria de folosinta a unei suprafete de teren este de pasiune , insa cu timpul, terenul respectiv s-a impadurit pe ... (vezi toată discuția)