avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conturi blocate de ANAF-situatie salarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conturi blocate de ANAF-situatie salarii

Buna ziua,
Societatea unde lucrez are conturile blocate de ANAF si DIICOT datorita unor suspiciuni de frauda. acest lucru se intampla de o luna si pana acum procurorul nu a vrut (sustin cei din firma) sa deblocheze salariile angazatilor. Ieri se pare ca a dat o ordonanta in acest sens.
Este normal sa fie blocate salariile unor oameni care nu au nici o vina? Cat timp ramane valabila ordonanta de ridicare a sechestrului pentru plata salariilor?
Exista riscul de a nu primi salariul in viitor?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Poprire bancara craft craft BUna ziua, Societatea la care lucrez a primit o poprire bancara de la ANAF dar nefiind activitate nu a aflat decat la prima incasare care a fost la mai mult ... (vezi toată discuția)
Poprire cont indemnizație, alocație și cont card de credit fără înștiințare DDADDA DDADDA Buna ziua, Sotiei mele i-au fost blocate conturile pentru o datorie de 400 ron, care reprezinta o amenda RATB din 2005 si una rutiera din 2010. Problema ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am nevoie de ajutor si dupa îndelungi cercetări ... dresdros12 dresdros12 Bună ziua! Am nevoie de ajutor si dupa îndelungi cercetări am găsit aceasta platformă, unde sper ca voi găsi răspunsuri la intrebarile mele. La data ... (vezi toată discuția)