avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... este lichidatorul judiciar un Superman?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

este lichidatorul judiciar un Superman?

Buna ziua,am o societate sau am avut pentru ca este in lichidare,se poate ca un lichidator sa vanda o constructie (edificata cu un fost asociat printr un contract de asociere in participatiune) iar acesta sa fie anulat de catre lichidator pe motiv ca nu se mai poate finaliza( societatea in cauza este de asemenea in insolventa, contractul era unul avantajos pentru soc.cuprindea clar participarea)ca dupa aceea sa comunice ca a vb cu fostul asociat si ca este de acord cu 15 %din constructie in conditiile in care contractul arata o participare de 34% dar contractele cu banca in care dobanda penalizatoare este 24 % la euro sa nu fie denuntate ,evaluata in 2011 la 188 000 euro si vanduta in 2015 la un pret de 500 000 lei (pret de in inlocuire contabila) fara licitatie fara a se publica(constructia este intr o zona centrala), evaluare facuta de acelasi evaluator, mentionez ca am depus contestatie la vanzare in termen dar mi sa zis ca nu mai am calitate procesuala (am fost numit administrator special la inceputul procedurii) nu am fost instiintat ca ma pot inscrie la masa credala cu toate ca aveam si aport in soc.si contract de fidejusor cu banca ,Asa mare putere sa aiba un lichidator este un fel de Dumnezeu

Alte discuții în legătură

Ref insolventa si raspundere ca fideiusor anton19 anton19 As vrea sa va intreb daca puteti sa ma ajutati intr o speta care eu consider ca mi a incalcat dreptul la proprietate,la o viata de familie,la viata , In ... (vezi toată discuția)
Contract de asociere in participatiune virginia.duta virginia.duta O persoana juridica romana (SRL) incheie un contract de asociere in participatiune cu o persoana fizica romana. Persoana fizica prezinta ca aport in cadrul ... (vezi toată discuția)
Asociere in participatiune lucilleif lucilleif Buna ziua, Am incheiat o asociere in participatiune cu o alta firma, firma mea fiind asociat prim.Eu derulam deja o activitate, ei au venit cu un aport de ... (vezi toată discuția)