Buna ziua,
Am incheiat o asociere in participatiune cu o alta firma, firma mea fiind asociat prim.Eu derulam deja o activitate, ei au venit cu un aport de capital din care s-a cumparat marfa, marfa pe care trebuia sa o vindem si sa impartim 50-50 profit si pierderi. Eu am pus la dispozitie sediul, angajati si toata logistica necesara desfasurarii acestei activitati.Contractul se derula pe o perioada de 12 luni, fara a putea fi denuntat unilateral.
Asociatul secund, dupa 3 luni, scoate tot capitalul din banca (i-am facut imputernicire) si denunta contractul pe motiv de nerespectare a clauzelor. Mentionez ca banii din banca erau rezultati din vanzari, deoarece capitalul depus de ei a fost folosit integral la cumpararea de marfa.
In prezent, doreste o evaluare a aportului meu in natura ( cheltuieli cu sediu, angajati,etc) pe motiv ca aporturile nu au fost egale.
Intrebarea mea este : daca in contract am trecut aportul meu in natura si am stabilit deja ca este 50/50, mai este necesara aceasta evaluare?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Asociere
adrianabresug
o societate are probleme financiare si doreste o asociere cu o alta societate ,este posibila asocierea intre o societate cu raspundere limitata si o societate ... (vezi toată discuția)